Haal eruit wat erin zit

Bij Lek en Linge Culemborg werk je voortdurend aan je eigen ontwikkeling. Zo geven we onze leerlingen de allerbeste kansen Ć©n houden we het werk uitdagend. Er is geld en tijd beschikbaar en er zijn vier ontwikkelpaden uitgezet om je houvast te bieden bij jouw ontwikkeltraject.

  • Vakgebied

Als (startende) docent kan je je vakkennis ontwikkelen, verbreden en verdiepen. Zo kan je als zij-instromer leren en werken tegelijk. Of van een tweedegraadsbevoegdheid doorgroeien naar eerstegraads. Je kan ook een tweede bevoegdheid halen in een ander vak of je toeleggen op een speciale onderwijssoort, zoals tweetalig onderwijs (tto).

  • Onderwijs en organisatie

Doel van dit carriĆØrepad is om rollen en taken te vervullen waardoor de school als geheel beter gaat functioneren. Je kunt bijvoorbeeld doorleren om decaan te worden, examencoƶrdinator of stagecoƶrdinator. Ook zijn er specialismen die meer onderwijsinhoudelijk zijn, zoals activerende didactiek, vsl-didactiek of hoogbegaafdheid.

  • Leidinggeven

Binnen dit ontwikkelpad groei je toe naar een rol met leidinggevende taken en/of grotere verantwoordelijkheid. Denk aan een rol als coƶrdinerend docent of sectievoorzitter, en functies als teamleider of directeur.Ā 

  • Zorg

Heeft zorg voor leerlingen jouw interesse, dan kan je bijvoorbeeld toewerken naar een functie als zorg- of dyslexiecoƶrdinator, counselor, vertrouwenspersoon of faalangstreductiespecialist.

Borre, docent geschiedenis

“”Lek en Linge positioneert zichzelf als een ambitieuze school en ik merk in de korte tijd dat ik hier werk al dat dat klopt.””

Borreā€™s verhaal

Koffie en kennismaken?

Reageren op een vacature, iets vragen over de sollicitatieprocedure, koffie (of thee) drinken met een van onze collega's, een rondleiding door onze gebouwen... Het kan allemaal. Wij zijn net zo nieuwsgierig naar jou als jij naar ons.
Neem contact op

Lek en Linge Culemborg maken we samen: docenten, leerlingen en ondersteunend personeel. Als ambitieuze professionals maken we onze school elke dag een beetje beter. De lat ligt hoog. We helpen elkaar om te groeien; in ons vak en als mens. Samen geven we onze leerlingen alle kansen om de beste versie van zichzelf te worden.

Vacatures

Lek en Linge Culemborg is samen met de Lingeborgh Geldermalsen onderdeel van schoolgemeenschap O.R.S. Lek en Linge