Waag jij de sprong? Wij vangen je op!

Bij Lek en Linge Culemborg houden we van gemotiveerde docenten die onze leerlingen Ć©cht iets te bieden hebben. Werk jij (hbo/wo) in een andere branche maar trekt lesgeven in het voortgezet onderwijs je aan? Bij ons kun je voor een aantal vakken je docentenopleiding (betaald) doen terwijl je al voor de klas staat. Waag de sprong! Wij vangen je goed op.

Wat wij jou bieden:

  • Direct 2 tot 4 dagen voor de klas
  • Salaris volgens CAO-VO
  • Lek en Linge betaalt jouw opleiding
  • Je wordt eerste- of tweedegraads docent
  • Afhankelijk van vooropleiding en ervaring volg je een deeltijd hbo-opleiding
  • Begeleiding door een collega uit de vaksectie en praktijkbegeleider school
Vertel me meer

Roy, docent Nederlands

“Ik heb geen moment spijt gehad van mijn overstap uit het bedrijfsleven naar Lek en Linge. Het is druk, het is vĆ©Ć©l, maar ik haal er ook ontzettend veel energie uit.”

Roy's verhaal

Koffie en kennismaken?

Reageren op een vacature, iets vragen over de sollicitatieprocedure, koffie (of thee) drinken met een van onze collega's, een rondleiding door onze gebouwen... Het kan allemaal. Wij zijn net zo nieuwsgierig naar jou als jij naar ons.
Neem contact op

Lek en Linge Culemborg maken we samen: docenten, leerlingen en ondersteunend personeel. Als ambitieuze professionals maken we onze school elke dag een beetje beter. De lat ligt hoog. We helpen elkaar om te groeien; in ons vak en als mens. Samen geven we onze leerlingen alle kansen om de beste versie van zichzelf te worden.

Vacatures

Lek en Linge Culemborg is samen met de Lingeborgh Geldermalsen onderdeel van schoolgemeenschap O.R.S. Lek en Linge